Belgian Boat Show Float 2019

In het verlengde van Belgian Boat Show Gent kunt u van 18 tot en met 20 oktober 201 terecht in de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort voor Belgian Boat Show Float.

Ruim aanbod voor iedereen

De focus van deze ‘in water’ beurs ligt op kajuitjachten, +10 meter boten, grote en kleine motorboten, zeiljachten, RIBS, divers charteringaanbod en powerboating. Met keuze uit zowel nieuw als tweedehands is er voor ieder wat wils, zijn er allerhande activiteiten te beleven (proefvaarten, zeehondenexpeditie,…) en prijzen te winnen.

Exposanten

Meer informatie en tarieven zijn binnenkort te vinden op www.belgianboatshow.be/float

Voor algemene vragen kunt u terecht bij:

Valérie Obbiet - vobbiet@conceptum.eu
+32 473 53 57 52
Exhibition Coordinator

Commerciële informatie:

Christophe Coseyns - ccoseyns@conceptum.eu
+32 479 87 87 12
Head of Belgian Boat Show Fairs

World Champion Emma Plasschaert The Clean Sea Charter

World Champion Laser Radial Emma Plasschaert signed the Clean Sea Charter! 
 

Pleased To Seat You @NIBS 18

Pleased to Seat You -  deed vorig jaar met NIBS haar intrede in de marine-sector.

Nu een jaar later heeft het bedrijf al meer dan 40 geslaagde transformaties op haar teller.

Of het nu gaat om een make – over van uw bootkussens of om een volledige “nieuw” inrichting, Pleased to Seat You staat u van A tot Z bij en stelt perfectie in afwerking en een persoonlijk aanpak voorop.

Maaike Van den Bergh,  zaakvoerster licht het DNA van haar bedrijf graag toe:

“Persoonlijkheid, originaliteit en perfectie”.

Persoonlijkheid:

Uitgangspunt bij de keuze stoffen:  Wie bent u?   Ieder project is uniek, want iedere realisatie is een reflectie van wie u bent.  Er bestaan bij gevolg geen twee dezelfde interieurs.

Originaliteit:

Van oudsher kleurt de marine-sector redelijk traditioneel…  Pleased to Seat You brengt hier verandering in .  Zaakvoerster Maaike  heeft een onuitputtelijke  passie voor kleur en nieuwe trends en  gaat voortdurend op zoek naar nieuwe stoffen. Haar zoektocht gaat ver over de landsgrenzen heen. Klanten die een interieur met een tikkeltje meer “punch” weten te waarderen, zijn bij Pleased to Seat You aan het juiste adres.   

Perfectie en kwaliteit

U krijgt deskundig advies over de juiste materiaalkeuze: vulmaterialen, ritsen, garen, stoffen…afhankelijk van de toepassing:  zeilboot of motorboot…indoor of outdoor gebruik…het gewenste zitcomfort etc…

Pleased to Seat You draagt een  duurzame oplossing en een duurzame afwerking hoog in het vaandel.

 

www.ptsy.eu of  Instagram/facebook:  pleasedtoseatyou

Pleased to Seat You – Tulpenlaan 19, 2620 Hemiksem   -  0468 41 10 44

The Ocean Cleanup

promotievideo

ICOMIA World Marinas Conference

Icomia’s Marine Committee (IMC) organiseert opnieuw het wereld congres voor jachthavens. Het vindt plaats van 25 tem 27 oktober 2018 in Athene.

Dit congres is een unieke opportuniteit om de laatste trends van alles wat rond jachthavens gebeurt te leren ontdekken. Van nieuwe productontwikkeling, milieuaspecten, veranderingen in het profiel van de jachthavengebruikers, updates van de jachthaven markten in de ganse wereld en reglementeringen, je vind er alle aspecten terug over jachthavens om uw bedrijvigheid nog meer succesvol te maken. Tevens is dit evenement, niet alleen voor jachthaven uitbaters maar ook voor overheden, het ideale moment om van gedachten te wisselen en te netwerken met collega’s van uit de ganse wereld.

Alle info vind je op www.iwmc2018athens.com

Pagina's