Bezoekers

De Nieuwpoort International Boat Show werd in 2004 opgericht door professionelen uit de watersportsector die vooruit wilden.
Vele eigenaars van boten en watersportmateriaal kijken ernaar uit om iets nieuws, iets groters of iets anders te kopen. Het gebruikte materiaal moet dan vaak ook eerst verkocht worden.
Ook het groot publiek is nieuwsgierig en wil alles leren, horen en ontdekken over watersport.
Sinds 2009, op vraag van vele professionelen uit de sector, ontwikkelde zich Cap°okaz tot de Nieuwpoort International Boat Show en presenteert andermaal een prachtige keuze uit nieuwe jachten en tweedehands boten, te water en op de kaai. Vele potentiële kopers wachten op de Nieuwpoort International Boat Show om de juiste informatie te hebben met een uniek aanbod te water en aan wal. Ideaal om in de beste omstandigheden te zien, te vergelijken en de juiste beslissing te nemen.

De 16e editie van NIBS vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober 2019
Openingsuren:

Vrijdag:   14u00 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 tot 18u00
Zondag:   10u00 tot 18u00

BEZOEK & KOOP SLIM / SCHRIJF IN EN KOOP GOED !

NIBS is tevens de ideale gelegenheid om het einde van het watersportseizoen te vieren.
Men ontmoet er watersporters van de binnenwaterwegen en meren, van de Vlaamse kust, Noord-Frankrijk, Zuid-Nederland en verder …
Wij geven de gelegenheid aan clubs, havens of scholen om bekendheid te verwerven en praktische informatie te geven.
Op NIBS nemen wij de ervaren watersporters mee in hun passie.
Aspiranten beslissen in een vertrouwelijke sfeer over een eerste aankoop van een boot, maar ook over de nodige tuigage, beslag, accessoires, duikgerief, kite- en surfmateriaal, enz.