Download je digitale vrijkaart!

nibs vrijkaart

Bezoek je NIBS graag gratis op 20-22 oktober 2017? Volg de link die alle exposanten je graag aanbieden.

Volvo Ocean Race Experience

NIBS

More info coming soon

NIBS 2017: Dromen van de toekomst!

NIBS 2017

Zet alvast volgende data in je agenda: 20, 21 & 22 oktober 2017.

Tijdens deze dagen wordt de grootste jachthaven van Noord- Europa voor de 14de maal omgetoverd tot "de place to be" voor elke watersporter die zijn dromen op het water wil waarmaken.
Je ontmoet er niet alleen je klanten van vandaag, maar ook die van morgen! En daar wordt dit jaar extra aandacht aan geschonken.
Op deze nieuwspagina zal je maandelijks alle updates terug vinden omtrent watersport en de Nieuwpoort International Boat Show.
Werk in 2017 samen met NIBS aan de toekomst van de watersport!
Dankzij enkele interessante samenwerkingen kan je deel uit maken van de volgende stap in watersport! Meer informatie volgt snel.

Blijf je graag op de hoogte van alle NIBS nieuwtjes? 

Volg ons dan zeker op Facebook, Instagram en Twitter!

 

Prettige Feesten!

NIBS

De Nieuwpoort International Boat Show en zijn medewerkers wensen allen fijne feestdagen en een fantastisch 2017!

In het kielzog van 2016, volle kracht vooruit! 

2016 was voor de Nieuwpoort International Boat Show een groot succes! Niet alleen merkten exposanten meer bezoekers op. Maar ook de interesse uit nabijgelegen landen was groot. 
Exposanten zagen een steigende interesse uit Frankrijk, Zuid Nederland en zelfs enkele Engelsen maakten speciaal voor NIBS de oversteek. In totaal bezochten dan ook zo'n 13.500 watersport fanaten de Nieuwpoort International Boat Show. 
NIBS was naar jaarlijkse gewoonte het perfecte platform voor zowel makelaars als particulieren om boten te verkopen! Dit wordt gestaafd door de effectieve verkoop van verschillende boten bij zowel particulieren als professionelen. 
Er zijn nog vele andere redenen die onze bezoekers aangaven waarom jaarlijks naar Nieuwpoort afzaken. Buiten de fantastische locatie die VVW-Nieuwpoort ter beschikking stelt en een grote aantrekkingskracht heeft op iedereen met een passie voor watersport is NIBS een forum voor overheidsdiensten, federaties en opleidingscentra om in gesprek te kunnen gaan met de watersporter en antwoorden te kunnen geven op vragen. 

SAVE THE DATE: NIBS 2017 - 20, 21 & 22 OKTOBER 2017

In 2017 is NIBS reeds toe aan haar 14de editie! Het levende bewijs dat face-to-face contacten een must zijn binnen de watersport en waar beter dan in zijn natuurlijke habitat!
Er wordt reeds volop gewerkt aan de komende editie en enkele zaken zijn alvast duidelijk!

NIBS 2017 zal staan voor "dromen" ! Zo zullen bezoekers even lekker weg kunnen dromen tijdens hun bezoek aan de beurs, maar ook kunnen kijken hoe ze hun watersport dromen kunnen waarmaken.
Om dit te kunnen bereiken zal NIBS de basis van zijn succes verder zetten: laagdrempeligheid en luisteren naar exposanten en bezoekers! Normen die zowel voor bezoekers als exposanten belangrijk zijn.
Hierdoor kunnen NIBS en zijn exposanten een aanbod met de grootst mogelijke variëteit en kwaliteit binnen de watersport aanbieden, en zullen bezoekers de laatste nieuwigheden terug vinden.

Bezoekers en exposanten zullen in 2017 een nog betere beursbezoek hebben dankzij enkele veranderingen. Zo zal voor de eerste keer in zijn geschiedenis de volledige overdekte oppervlakte verwarmd zijn!
Beleving staat hierbij centraal. NIBS 2017 zal dan ook enkele fantastische en nooit geziene randactiviteiten met zich meebrengen en talrijke primeurs aankondigen!

Alvast veel om naar uit te kijken dus! 

 

NIBS 2016: Een groot succes voor de watersport!

NIBS 2016 maakte zijn belofte waar! De unieke watersportbeurs telde meer bezoekers, exposanten en boten dan ooit! 
13.500 bezoekers genoten over 3 dagen van 220 exposanten zowel op de kade als in het water. Noteer alvast in je agenda: NIBS 2017 vindt plaats van vrijdag 20 tot zondag 22 oktober 2017! 

 

Pagina's